Babylon´s Peak Shiraz-Grenache

Babylons-peak-pullokuva.png
 

Babylon's Peak

  • Maa: Etelä-Afrikka

  • Rypäleet: Shiraz, Grenache

  • Makutyyppi: Roteva ja voimakas

  • Myyntierä: 12 plo / ltk

  • Luomu: -

  • Vegaaninen: -

 

Kuvaus

Babylon´s Peak Shiraz-Grenache on käynyt avoimissa terästankeissa 7-10 päivää, jonka jälkeen viinin malolaktinen käyminen tapahtui 500 litran ranskalaisissa tammitynnyreissä n. 3 kuukauden ajan. Tämän jälkeen viiniä kypsytettiin vielä 14 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä. Sekoituksen jälkeen viini säilytettiin terästankeissa pullotukseen asti.

Tämä runsaanmakuinen Etelä-Afrikkalainen punaviini on valmistettu Shiraz (75%) ja Grenache (25%) –rypäleistä, joita on korjattu Swartlandin WO -alueelta.

Erittäin täyteläinen, keskitanniininen, tumman kirsikkainen, luumuinen, mokkainen ja mausteinen.

Sopii esimerkiksi riistalle, grillatulle lihalle, sekä mausteisille lihavartaille.

Kestää varastointia 5-10 vuotta.

 

Tuottajasta

Babylon´s Peak on valmistanut viiniä Swartlandissa vuodesta 1919. Ohjaimissa on neljäs sukupolvi Paardebergin juurella sijaitsevalla tilalla. Ominaista heidän viineilleen on graniittisen maaperän aikaansaama mineraalisuus ja mausteisuus. Alueen kuiva ja lämmin kesä takaavat viinin intensiivisyyden niin maussa kuin värissäkin.

Babylon´s Peak sijaitsee Paardebergin aluella Swartlandissa. Viinitarhat ulottuvat korkeimmillaan n. 700 metrin korkeuteen. Paardeberg on tunnettu graniittisesta maaperästään. Ilmasto on kuiva ja kuuma.

Edellinen
Edellinen

Cerro Tinto, Tempranillo-Shiraz

Seuraava
Seuraava

Åkesson Terra dell´oro Rosso