Abegoaria

Arbe.jpeg

Abegorian tarina sulautuu yhteen Bio:n perheen ja Alentejon alueen kanssa. 2007 Manuel Bio valitaan Adega Granja Amarelejan johtoon. Tästä alkoi mittava uudistumisprosessi, jonka aikana hän uudistaa osuuskuntamallin toimintaa kuitenkin uskoen että se on paras tapa suojella pientuottajien asemaa.

Paikallinen Moreto-lajike on Amarelejalle kaikista rakkain lajike ja uusimmat kokeilut viinin alalla kattavat esimerkiksi Amorfassa käytettyjä viinejä. Uusi mallin on osoittanut voimansa ja toiminta on laajentunut Alentejon rajojen ulkopuolelle. Nykyään Abegorianlla on tuotantolaitokset Douron, Lisboan, Tejon, Dãon ja Vinho Verde:n alueilla.

Tim tim!

Edellinen
Edellinen

Trappisten Brouwerij Westmalle

Seuraava
Seuraava

Kaiserdom Privatbrauerei